22 Ağustos 2012 Çarşamba

Herbalife Etkinliği


Geçtiğimiz günlerde Herbalifeın sağlıklı beslenme ve kilo kontrolüne yardımcı ürünleriyle hazırlanan Pratik Yemek Tarifleri kitapçığında yer alan hem faydalı, hem de pratik yemek tariflerini denemek için blogger arkadaşlarla EKS Mutfak Akademisi'nde toplandık. Herbalife ürünleri hakkında bilgilendirildik, sağlıklı ve nefis yemekler hazırladık, sonra da afiyetle yedik.







Biz yemek pişirirken şeflerimiz de bizim için Herbalife ürünleriyle buz gibi içecekler hazırladı.
 Herbalife'ın hazırladığı kitaptan herkes farklı ikişer tarif denedi; benim şansıma kepekli kurabiye ve Domates soslu karabulgur salatası çıktı, ikisi de nefisti.

KEPEKLİ KURABİYE:
Malzemeler:
2 su bardağı kepekli un
yarım su bardağı yulaf kepeği
2 adet rendelenmiş elma
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 kahve fincanı Herbalife Formül 1 besleyici shake karışımı
1 çay kaşığı tarçın
yarım çay kaşığı toz karanfil
1 fincan kuru üzüm
4 adet kuru kayısı (zar şeklinde doğranmış
50 gr. fındık ya da ceviz
1 paket kabartma tozu

Yapılışı :
Un, yulaf kepeği, kabartma tozu, Formül 1 besleyici shake karışımı, tarçın ve toz karanfil yoğurma kabına alınıp harmanlanır. Yumurta, zeytinyağı ve rendelenmi elma eklenip karıştırılır. Son olarak kuru üzüm, kayısı, ceviz içi yada fındık eklenir. İyice karıştırılır. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılır. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir. ve önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirilir. Soğuyunca servis yapılır.

 DOMATES SOSLU KARABULGUR SALATASI
Malzemeler:
1 çay bardağı ince bulgur (tercihen kara bulgur)
yarım demet maydanoz
1 limonun renlelenmiş kabuğu (1 tatlı kaşığı kullandım)
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
2 çay kaşığı nar ekşisi
1 çorba kaşığı limon suyu

Domates sos için;
2,5 kaşık Herbalife Gurme Domates Çorbası (Granül halinde)
1 çay bardağı sıcak su

Yapılışı :
Herbalife Gume Domates Çorbası ile sıcak su karıştırılır. İnce bulgur çukur bir kaba alınır, üzerine domates sos dökülür. Bulgurun şişmesi için 15 dakika kadar bekletilir. En son rendelenmiş limon kabuğu, kıyılmış maydanoz, nar ekşisi ve zeytinyağı eklenir, iyice karıştırılıp servis yapılır.




Sağlıklı yaşam sektörünün lider markalarından Herbalife, sofraları şenlendiriyor. Yeni kitabı Pratik Yemek ve Atıştırmalık Tarifleri ile birbirinden keyifli ve yapımı kolay lezzetleri sofralara taşıyan Herbalife, yaz sofralarına ferahlatıcı tatları ile renk katacak.
Yeni tariflerle kendinizi şımartın, öğünlerinizi renklendirin
Fesleğen ve kekik gibi Akdeniz in leziz aromaları ile zenginleştirilmiş, kalori kontrollü Gurme Domates Çorbası, ihtiyacınız olan besinleri minimum kalori ile sunan bitkisel protein içerikli Formül 1 Besleyici Shake gibi Herbalifeın sağlıklı beslenme ve kilo kontrolüne yardımcı ürünleriyle hazırlanan kitapçık,  hem faydalı hem de pratik yemekleri buluşturuyor.
Her gün sağlıklı kalmak için her öğün iyi beslenin diyen Herbalife, kitapçığı ile yemek yapmayı bir keyfe dönüştürüyor.  Lezzetleri birbiri ile yarışan 30 çeşit tarifin her birinin yapımı birbirinden pratik
Sunumu şık, yapımı kolay, tadı nefis bu lezzetleri siz de denemeden duramayacaksınız.
Herbalife Pratik Yemek ve Atıştırmalık Tarifleri kitapçığını, Herbalife Bağımsız Distribütörleri aracılığı ile satın alabilirsiniz.
Herbalife Hakkında:
1980 yılında ABD de Mark Hughes tarafından kurulan Herbalife International, hisseleri New York Borsası nda (NYSE) işlem gören, dünyanın en büyük global ağ pazarlama şirketlerinden biridir.  Herbalife International, bilimsel olarak tasarlanmış, kilo kontrolü, gıda takviyesi ve kişisel bakım ürünleri perakende satışını, dünya çapında 83 ülkede, yaklaşık 2.7 milyon bağımsız distribütör aracılığı ile gerçekleştirmektedir.


Türkiye deki faaliyetlerine Mart 1998 de başlayan ve Doğrudan Satış Yöntemi ile satış yapan Herbalife Türkiye nin 25 bin distribütörü bulunmaktadır. Ömür boyu sağlıklı bir beslenme sistemi vaat eden Herbalife İç ve Dış Beslenme Ürünleri, Herbalife Beslenme Enstitüsü ve Bilimsel Danışma Kurulu ndaki Nobel Ödüllü Bilim adamlarının ortak çalışmaları sonucunda tüketime sunulmaktadır. Herbalife, dinamik satış ağı ve muhteşem ürünleri ile bulunduğu tüm ülkelerde insanların yaşam kalitesini yükseltmeye yardımcı olmaktadır.


FORMÜL 1 SHAKE
Dünya nın 1 numaralı öğün yerine geçen shake i* Formül 1 besinsel olarak dengelenmiş, lezzetli ve sağlıklı bir öğündür
Makro ve mikro besinlerin mükemmel dengesi ile formüle edilmiştir. Sağlıklı ve aktif bir yasam tarzı ile beraber kullanıldığında, kilo kontrolünü ve korumayı etkili bir biçimde sağladığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
Doyurucu: Daha uzun süre tok kalmanıza ve enerji seviyelerinizi yüksek tutmanıza yardımcı olacak bezelye proteini ve bitkisel bazlı karbonhidratlar içerir.
Bilimsel açıdan kanıtlanmış: Kilonuzu kontrol etmeye yardımcı olduğu kanıtlanmış etkili bir üründür.
Besleyici: Dengeli bir beslenme düzeni elde etmenize yardımcı olacak vitamin ve mineralleri içerir.
Kalori kontrollü: Tarifine göre hazırlandığında yaklaşık 220 kcal içerir.


*Bu sonuç, Euromonitor International tarafından Kilo Yönetimi ne yönelik gıda takviyesi ürünleri kategorisinde 2011 yılındaki dünya çapındaki pazar payları için yapılan araştırmanın sonucudur ve Herbalife un 2011 yılı itibariyle, bu kategoride dünya çapında %33 lük pazar payı olduğunu ortaya çıkarmıştır. Bu sonuç, halen Euromonitor International isimli pazar araştırması firmasının kayıtlarında yer almaktadır.


GURME DOMATES ÇORBASI
Gurme Domates Çorbası, her türlü kilo kontrolü veya sağlıklı beslenme programı için ideal bir atıştırmalıktır. Hacmi büyük, kalorisi küçük olan bu ürün, tokluk hissi sağlar.
Enerjinizi sürdürebilmeniz ve kendinizi daha uzun süre tok hissetmenize yardımcı olmak için protein ve lif içerir. Bilimsel olarak geliştirilmiş olup, sindirimi destekleyen prebiyotik inulin lifi ve doğal ortamda gelişen bir antioksidan olan domateslerden elde edilen domates likopeni içerir.
Sağlıklı ve doyurucu ara öğün olup, sıcak ve soğuk olarak tüketilebilir.
Kalori alımınızı kontrol etmenize yardımcı olması için porsiyonu sadece 104 kcal dir.
Fesleğen ve kekik otu gibi popüler aromalar da Akdeniz mutfağının tadını size kadar ulaştırmaktadır.
Vejetaryenler için uygundur.


BİTKİSEL KONSANTRE ÇAY
Herbalife Bitkisel Konsantre Çay, sizin daha enerji dolu hissetmenize ve bu hissi korumanıza yardımcı olabilir.
Hazır bitkisel içeceklerimiz sizin daha enerji dolu hissetmenize ve bu hissi korumanıza yardımcı olabilir, zihinsel performansınızın artmasına ise katkıda bulunur.
Hazır Bitkisel Çayların içerdiği kafein, zihinsel performansınızın artmasına katkıda bulunabilir.
Bir porsiyonu yaklaşık 6,2 kalori içerir. (Kalori miktarı aromasına göre değişebilir.)
Ağız tadınıza uyacak klasik, limon, ahududu ve şeftali aromalı olmak üzere 4 farklı lezzet seçeneği mevcuttur.
Sıcak ya da soğuk olarak içilebilir.


HERBAL ALOE KONSANTRE İÇECEK
Tadına doyulmaz, düşük kalorili Herbal Aloe Konsantre İçecek.
Konsantre limon suyundan elde edilmiş limon aroması ve düşük kalorili bileşimiyle Herbal Aloe Konsantre İçecek e bayılacaksınız. O, sağlığınızı düşünürken damak tadınızı da unutmaz!
Aloe Vera yaprağından elde edilen yüzde 40 Aloe Vera sıvısı içerir.
Günde 2-2,5 litre sıvı tüketiminize yardımcı olabilecek tazeleyici bir tat için Herbal Aloe Konsantresi ni suya ilave edin.
Leziz tat: Suyunuza tazeleyici bir tat katmak için turunçgil içerir.
Yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermez.Herbalife Etkinliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...