22 Ağustos 2012 Çarşamba

Evernote Food " Ramazan Yemek Yarışması





EVERNOTE, TÜRKİYE NİN İLK MOBİL YEMEK YARIŞMASINI DUYURUYOR




Yemeklerinizin fotoğraflarını ve tariflerini cep telefonlarınız ve tabletlerinizle Everenote Food a göndereceğiniz yarışmada, Chef's İstanbul da Gülhan Kara ile yemek eğitimi ve İstanbul Marriott Hotel Asia da çift kişilik gurme akşam yemeği kazanın


Redwood City, CA endash 18 Temmuz 2012 endash Türkiye de yemek açısından Ramazan dan daha önemli bir dönem yok! Bir aylık Ramazan süresince kaç tane inanılmaz yemek yiyeceksiniz? Ailenizle buluşmalarınızı ve annenizin leziz yemeklerini hatırlamak ister misiniz? Hazırladığınız yemekleri hem tüm sevdiklerinizle paylaşmak hem de ödül kazanmak için hazır olun.


Dünyanın her şeyi hatırlamasına yardımcı olan şirket Evernote, bugün Ramazan'ı kutlamak için, Evernote Food uygulamasının kullanılarak katılımın sağlanacağı bir yemek yarışması () düzenlediğini duyurdu.


Evernote Food, kullanıcıların sevdiği yemekleri saklaması, kaydetmesi ve aileleri ya da arkadaşlarıyla paylaşmasına olanak tanıyan ücretsiz bir uygulama. Evde, bir restoranda yemek yerken ya da bir aşçılık macerasına giriştiğinizde, Evernote Food yemek yeme ve pişirmeyle ilgili tüm deneyimleri topluyor.


Yarışmaya katılmak için, kullanıcılar Evernote ile en sevdikleri Ramazan tarifini ve hazırlanan yemeğin bir fotoğrafını içeren bir not oluşturmaya ve bunu paylaşmaya davet ediliyor. Kazanan beş tarif, Evernote un uzman jürisi tarafından belirlenecek. Jüri üyeleri arasında şu isimler var:


öb7         Elif Korkmazel, yemek yazarı ve TV8 de yayınlanan Elinize Sağlık programının sunucusu
öb7         Gülhan Kara, yemek kitabı yazarı, yemek yazarı ve Chef's İstanbul yemek okulunun sahibi
öb7         Fikret Özdemir, İstanbul Marriott Hotel Asia Executive Chef'i ve Türk Şefler Derneği Başkanı


Hayatımızın en unutulmaz anları ailemizle ve arkadaşlarımızla birlikte yediğimiz bir akşam yemeği masasında gerçekleşir. Ve Ramazan, insanların bir araya geldiği, yediği, öğrendiği, kutladığı ve paylaştığı özel günlerdendir diyen Evernote CEO su Phil Libin sözlerine şöyle devam ediyor: Böyle özel günlerin asla unutulmamasını istiyoruz. Evernote Food ile yemeklerinizi unutulmaz yapan her kelimeyi, her yüzü ve her yemeği kaydedebilirsiniz ve her zaman hatırlayabilirsiniz.


Yarışmaya giriş süresi 20 Temmuz-20 Ağustos 2012. Büyük ödülü kazanan beş kişi, Chef s İstanbul yemek okulunda Gülhan Kara ile bir dizi yemek dersiyle ve beş yıldızlı İstanbul Marriott Hotel Asia da jüri üyeleriyle birlikte çift kişilik bir akşam yemeğiyle ödüllendirilecek.


Kazananlar 27 Temmuz 2012 den başlayarak her hafta Evernote un blogunda açıklanacak.


Yarışmaya nasıl katılacağınızı öğrenmek için, Evernote blogu ziyaret edebilirsiniz:

EvernoteFood, hem
iPhone hem de Android ve tabletler için Türkçe olarak mevcut.


Evernote hakkında
Evernote bireylerin anılarını kaydetmesi, bulması ve onlarla etkileşim kurmasına olanak tanıyan yenilikçi ürünler ve hizmetler geliştirerek dünyanın her şeyi hatırlamasına yardımcı olmaktadır. Evernote uygulamaları, tüm bilgisayar, web, mobil telefon ve tablet platformlarında kullanılabiliyor. Daha fazla bilgi için, web sitesini ziyaret edebilirsiniz: Evernote Food

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...