22 Ağustos 2012 Çarşamba

RAMAZAN SOFRALARI PRİL İLE PIRIL PIRIL





Ramazan sofraları; çorbalardan zeytinyağlılara, birbirinden leziz sulu yemeklerden kızartma ve kebaplara, hamur işi yiyeceklerden çeşit çeşit tatlılara kadar oldukça zengin bir menü sunuyor. İftar sofralarının zenginliği ve güzelliği elbette bu lezzetler başkalarıyla paylaşıldıkça daha da artıyor. Konuklarla ve ailece yenilen yemeklerle iftar sofraları şenleniyor. Hanımlar ise hazırlayacakları yemekler kadar masaya koyacakları tabak, bardak, çatal, kaşık ve bıçakların temizliğine de önem veriyor. Masadaki her şeyin temizliğin ışıltısıyla parıldamasını istiyor. Dünyaca ünlü Henkel markası tarafından üretilen Pril, muhteşem iftar sofralarının kurulmasında ve yemek sonrası tüm bulaşıkların pırıl pırıl olmasında hanımlara yardımcı oluyor.
 Pril 3 lü Güç , hem lekelere hem kokulara karşı etkili
Pril ile hanımlar, iftar sofralarını inatçı lekelerden korkmadan gönül rahatlığı ile hazırlıyor. Güçlü formülü ile Pril 3 lü Güç, en zorlu lekeleri kolaylıkla çıkartırken yanmış yağları, yemek kalıntılarını ve kokularını da tava, tencere ve tabaklardan kolayca söküp atıyor. Ekstra bir ürün kullanmaya gerek kalmadan mükemmel temizlik sunuyor. Pril 3 lü Güç  %50 ye kadar daha yoğun özel geliştirilmiş formülü ile Türkiye nin en iyisi olmaya devam ediyor. Daha yoğun formülü ve daha yoğun köpüğü ile Türk hanımlarının göz bebeği olmaya devam ediyor. Yeni Pril 3 lü Güç ile kaç kişilik bir iftar sofrası hazırlarsanız hazırlayın bulaşıklar gözünüzü korkutmuyor çünkü Pril 3 lü Güç ün yağ çözme performansı ile her şey mümkün.
Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Kozmetik ve Kişisel Bakım ile Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş alanında lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada 47.000 den fazla çalışanı bulunan Henkel, 2011 mali yılında 15 milyar 605 milyon Euro luk satış ve 2 milyar 29 milyon Euro luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır ve şirket Fortune Global 500 listesinde yer almaktadır.RAMAZAN SOFRALARI PRİL İLE PIRIL PIRIL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...