malzemeler500 gr sotelik doğranmış kuşbaşı et2 tane patates1 tane büyük havuç1 su bardağı bezelye1 tane büyük kurusoğan2 diş sarımsak1 ym kaşığı un2 ym kaşığı zeytinyağ1 çay kaşığı kekikkarabibertuz
hazırlanışıSoğanı yemeklik doğrayın zeytinyağında soteleyin etleri ekleyin beraber kavurun 1 çay bardağı su ekleyip ocağın altını kısın suyu tamamen çekene kadar pişirin. 1 yemek kaşığı un ekleyip etleri çevirin. Patatesleri ve havucu küçük kuşbaşı doğrayın sıvıyağda kızartın etlerin üzerine alın bezelyeleride ekleyin. Tuz, karabiber, kekik ekleyip sebzelerin hizasına kadar su koyup bezelyeler yumuşayana kadar pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder