Merhabalar,
Odun ateşinde pişmiş sıcacık ıspanaklı peynirli pideye ne dersiniz?
Pratik ve leziz bir kahvaltı için harika bir seçenek bizim için.
Evde ekmek hamuru hazırlayıp denenebilir. Fakat Antepde her mahallenin birkaç tane fırını olunca böyle bir zahmete girmiyoruz.
Burada mahalle fırınları sayesinde, yemek adına hayat oldukça kolay. :))
Bu nedenle başka bir şehirde yaşasam aç kalacakmışım gibi komik bir düşünce var bende.
Alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor.
Peynir ve ıspanağı fırına gönderip iki ekmek hamuru arasında koyup pişirmelerini istemiştim. Sadece peynir ile de yapılabilir.
Beyaz peynir dışında , kaşar, mozeralla, tulum peyniri ile de çok güzel olur.
İmkanı olanlar için güzel bir alternatif.
Sevgilerimle...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder