19 Eylül 2010 Pazar

ACI BAKLA

İÇİNDEKİLER: Katı yağ, Lupinin, Spartein, Az uçan yağ

YAN TESİRİ: Fazla yenilmemelidir. Zehirl madde içerir.

ŞİFASI:
  • Bağırsak Sancıları: Acı Bakla unu sirkede kaynatılıp, bal ile tatlandırılarak sabah aç karnına 1'er çay bardağı 1 hafta içilir.  2 Satt yemek yenmez.
  • Tıkanıklık Çözücü: Acı bakla kaynatılıp bal ile tatlandırılıp soğuk olarak içilmeye devam edilir. Ciğer ve dalaktaki tıkanıklık çözülür.
  • Böbrek ve mesane iltihabı: Acı bakla kaynatılıp bal ile tatlandırılarak içilmeye devam edilir. 15 günde tesiri görülmeye başlanır.
  • Vücuttaki tuz ve ifrazat atmak için: Acı bakla kaynatılarak bal ile tatlandırılır. Her gün 1 çay bardağı içilirse vücut zayıflar.
  • Ur, yara, bere: Acı bakla unu arpa unuyla karıştırılıp sirke ve zeytin yağıyla hamur haline getirilir. ur, yarave bereye sarılır. Pansuman her gün tazelenmelidir.



    Tavsiye: Acı bakla baklanın kuvvetiyle acının şifasının birleştiği bir bitkidir. Normal ölçülerde istifade edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...