19 Mayıs 2012 Cumartesi

Hasta Yemekleri Püf Noktaları

Değerli hastayemekleri.blogspot.com takipçileri için birbirinden güzel tariflerimiz devam ediyor.
Bayatlamış ekmeklerinizi blenderde çekip
buzluğa koyun. Köfteniz için ekmek için hazı bile...

Kızartma için domates sosuna 2 tane
kesme şeker atarsanız sosun daha lezzetli olacağını
görürsünüz.....

Ekemğinizin küflenmesini istemiyorsanız ekmek
kutusunun içine küçük bir kapta tuz koyabilirsiniz.......

Balıklarınınızı ayıkladıktan sonra buzluğa koymadan
önce tuzlarsanız çıkardığınızda tazeliğini koruduğunu
görürsünüz......

Günde iki adet elma kalp için ve bağırsaklar için
çok faydalıdır...

Ayva marmeladını veya ayva reçelini evinizden
eksik etmeyin. Ayva midenin kuvvetlenmesi için
en gerekli meyvedir. Özellikle ramazanda sofranızdan
eksik etmeyin. Orucunuzu daha rahat tuttuğunuzu
göreceksiniz.....

Günde en az 2 havuç yemek özellikle erkeklerde
kollestrolü düşürür.....

Makarna suyunun çabuk kaynamasını
istiyorsanız makarna suyuna biraz tuz atın......yemekPüf Noktaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...