25 Nisan 2013 Perşembe

En Uygun, En Hesaplı Ürünlerin ve Para Piyasasının Paylaşım Noktası

Piyasacıların ortak buluşma noktası haline gelmiş web sitesi olan http://www.piyasacilar.com da başta teknoloji olmak üzere; bilgisayar, televizyon, cep telefonu, ev elektroniği ve otomobil ve borsa, para, döviz, altın haberleri, fiyatları, kampanyaları, tavsiye ve yorumları, incelemeleri ile piyasaya yeni çıkacak ürünleri, piyasa fiyatı düşen ürünlerin, sıcak fırsatların haberlerini bulabilmekteyiz.


Uygun fiyatlı alışverişler ve ürünlerin indirime girmiş veya kampanyalı ürünlerin son dakika fiyatlarını da bulabileceğiniz http://www.piyasacilar.com u, her şeyin bir piyasası olduğuna inanan ve piyasayı yakından takip eden arkadaşlar tavsiye etmektedir.

Siteye üye olan tüm kullanıcılar, günlük hayatta kullanılan, aklınıza gelebilecek tüm ürünlerin incelemelerini fiyat performans ve görsel içerikler ile destekleyerek forumda yayınlamaktadır. Amaç: Yüzlerce ürünün, sitede kullanıcıları tarafından incelenmiş olması ve yeni alım yapmak isteyen üyelerimize karar verme aşamasında yardımcı olmak.


Kullanım ihtiyacımız olan tüm ürünlerin piyasasını araştırmakta olan, ürünlerin kullanıcılarının yorum ve tavsiyelerinin bulunduğu, teknoloji, bilgisayar, cep telefonu, ev elektroniği, otomobil, altın, döviz, borsa, para piyasalarının takip edildiği bir site olma yolunda ilerlemektedir.



Ayrıca B2B firmaları tarafından tercih edileceğini ön gördüğümüz site B2B firmalarına, piyasada bütün iş yapan firmalara ürün ve hizmetlerinin tanıtımına imkânı vererek, site içinde 2.el bölümünde toptan ve perakende alım-satım yapacak firma ve kişileri bir araya getirmektedir.

Sizler de üye olarak sitedeki tüm ürün incelemelerini görebilir, yorum yazabilir, tavsiye alabilir, istediğiniz ürünün incelemesini yapabilir ve en uygun fiyatı araştırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...